6 days left

hej alla underbara!
jipppppppi, de är ju 6 dagar kvar tills jag drar till Turkiet iaf! så jävla glad! äntligen får jag åka till ett land där de är varmt åtminstone... haha, men snart blire av att dra till stan för att ta ut lite bilder.  Sen blire hemmåt och ta det lugnt. Känns som om man har läxor och massa annat man måste göra från skolan, så de kommer hjälpa att åka till turkiet! Nu ska jag måla naglarna på mamma sen blire dra till stan. Bye!

I just you to be happy!

Hej!
Sommarlovet har precis börjat! Har haft sommarlov i en vecka och fem dagar. Tiden går fort när man har kul! Den senaste tiden har jag varit med mina två sötnosar, emmy och amanda... Och fler kommer de att bli 😊 en hel vecka kvar innan jag drar till turkiet! Jag läääängtar som fan asso, är kvar där i två veckor. Efter de så börjar jag sommarjobba på ett dagis vid mig i västergård. Så jag har ganska mycket för mig om dagarna just nu! Sedan är de bara kämpa på i gymnasiet så vi får väl se hur de går! Men nu måste jag fixa mig, puss!!!!!!!


BAL IMORRON!

Hejsan alla sötnosar!
Jag vet att jag har varit dålig på blogga och att jag säger att jag ska förbättra mig och att jag inte håller det.. För de är alltid något som kommer ivägen för de! Men shit the same just nu. Imorron är de bal, känns som en dröm. Kan själv inte förstå att jag har passerat snaaaart hela grundskolan! De är helt sjuuuukt. Men på fredag så är det skolavslutning, kommer gråta som fan för att jag kommer lämna alla underbara människor, skolan! Allting känns som ett andrahandshem för mig eftersom jag har levt i den skolan mer än mitt halva liv.. But I have to move on! En liten bild på min "promdress". Nu måste jag sooova! Puss


RSS 2.0